Rommelmarkt

Copyright © All Rights Reserved.

Find us on Team App

34e KBOB ROMMELMARKT op 18/4/2020


OPGELET:

EDITIE 2020 AFGELAST WEGENS CORONA MAATREGELEN EN LOCATIE GESLOTEN DOOR GEMEENTE BREDENE (Beslissing 16/3/20)


Al voor de 34ste keer organiseert onze vereniging een “Grote Rommel- en Antiekmarkt” ten voordele van de clubwerking, en dit op zaterdag 18 april 2020.


Ook dit jaar wordt de rommelmarkt georganiseerd in het “Meeting- en Eventcentrum STAF VERSLUYS”, Kapelstraat 76 in Bredene.   Zoals elk jaar zal deze locatie, en de datum in de drukke paasvakantie, garant staan voor een groot aantal bezoekers.   Iedereen is er dan ook welkom, zowel als standhouder of als bezoeker.  Het is dé ideale gelegenheid om dat ene, speciale stuk op de kop te tikken waar je al lang naar zoekt, of die overvolle zolder eens eindelijk te legen...


Het standgeld bedraagt 18 euro voor de volledige dag. Voor dit bedrag krijg je een plaats toegewezen van ongeveer 4 meter op 2 meter, een plooitafel, een bank en twee stoelen.

Inschrijven kan via het nummer 0475/37 70 10 én door het inschrijvingsgeld (18 euro) over te schrijven  op rekeningnummer BE39 0016 6936 2219 (BIC: GEBA BEBB) van de Koninklijke Basketbalvereninging Oostende-Bredene met vermelding "inschrijving rommelmarkt + uw naam". Je kan ook meerdere standplaatsen aanvragen, door een veelvoud van dit bedrag over te schrijven.  Vanzelfsprekend wordt je standplaats pas definitief toegekend na vereffening van het inschrijvingsgeld. Gezien het succes van de vorige jaren, is het aangeraden om je zo snel mogelijk in te schijven, maar zeker ten laatste voor vrijdag 20 maart 2020.


Alle praktische inlichtingen vind je in het reglement, te openen via de button hieronder.  Bij inschrijving aanvaardt de standhouder dit reglement.   De organisatie ligt in handen van Donald Degroote; voor alle vragen kan u terecht op het nummer 0475/37 70 10 of via mail: donald.degroote@telenet.be


Afspraak dus op 18 april in het MEC Staf Versluys !!

Het KBOB Bestuur